Gratis verzending vanaf 150€ | Afhaling

GYMP

Gymp kinderkleding ontworpen in België

✔ Belgische KMO met West-Vlaamse roots

✔ Ontwerp in eigen Belgisch atelier

✔ Productie in Tunesië en gegarandeerd zonder kinderarbeid of uitbuiting

✔ Gebruik van hoogwaardige materialen

GYMP kinderkleding kopen: Klik hier

De leukste kinderkleding van Gymp

Belgische familietraditie

De familie Anckaert is al meer dan vijftig jaar actief in textiel. Vanuit Desselgem groeide het borduurbedrijfje van oma Anckaert uit tot het merk GYMP. Vandaag is GYMP een vaste waarde in baby- en kinderkleding. Met West-Vlaamse nuchterheid en ijver wordt in familiale sfeer kwaliteitsvolle, hedendaagse kinderkleding gemaakt.

GYMP is een bloeiende Belgische KMO met een 25-tal medewerkers die een klantenbestand opgebouwd heeft in heel Europa.

GYMP is een echt Belgisch merk, met een stevige traditie in know-how, design en vakkennis. De Belgische medewerkers kiezen de materialen, ontwerpen de modellen, maken de patronen, de prototypes en de collectiestukken, in eigen atelier in Desselgem.
Op die manier wordt heel het maakproces van de kleding in de hand gehouden en kunnen continuïteit in design, pasvorm en kwaliteit gegarandeerd worden.

Gymp hoogwaardige kinderkleding

Hoogwaardige materialen en eigen productielijn

Er worden enkel materialen gebruikt die beantwoorden aan alle Europese milieu- en veiligheidsnormen en er wordt bewust gekozen voor hoogwaardige stoffen, bij voorkeur van natuurlijke vezels, vooral voor de babykleding. GYMP is comfortabel, mooi en goedgemaakt, en blijft mooi ! 

Alle collecties worden in Tunesië geproduceerd, In eigen fabriek en met productie partners die de familie Anckaert persoonlijk kennen.

Welzijn en de veiligheid van de mensen die de kleding maken worden hoog in het vaandel gedragen. GYMP wordt 100% gegarandeerd geproduceerd zonder kinderarbeid of enige andere vorm van uitbuiting.

Voor meer informatie, kan je ook steeds terecht op de officiële website

Wil je exclusieve ledenacties, pre-sales en meer in je inbox? Schrijf je hier in op de nieuwsbrief!