Gratis verzending vanaf 150€ | Afhaling

Hust and Claire

Hust and Claire kleding voor kinderen

✔ Deens merk met oog voor het milieu

✔ Kleding op maat van kinderen

✔ Zet zich in voor milieu en dierenwelzijn

✔ Sociaal bewust

Bekijk hier meteen onze collectie Hust & Claire

Hust en Claire meisjescollectie

Deense kwaliteit op maat van je kind

Hust and Claire is een Deens merk opgericht in 1984 door Anders Hust. Dit merk ontwerpt kledij op maat van het kind. Er worden dus enkel kleren gemaakt waarin je kind kan spelen, zich kan amuseren en waar ze zich goed in voelen en er goed uit zien! Geen moeilijke knopen, irriterende stofjes of lastige naden.

Hust and Claire wil het voor ouders eenvoudiger maken leuke kledij te kopen die aangenaam is voor hun kind om te dragen en die ook op een sociaal en milieubewuste manier vervaardigd zijn.

Kinderkleding om in te leven van Hust and Claire

Tegen Uitbuiting en voor dierenwelzijn!

Hust and Claire zoekt continu naar manieren om het welzijn van de mensen die de kleren maken te verbeteren en de vervuiling door productie van kledij tot een minimum te herleiden.

Dierenwelzijn is een zeer belangrijke factor in het productieproces. Er wordt nooit gebruik gemaakt van echt bont. Veren, dons en leer wordt enkel gebruikt van dieren bestemd voor de voedselproductie.

Hust and Claire gebruikt voornamelijk Merino wol. Deze wol is heel aangenaam om te dragen door het speciale weefproces. Schapen moeten ook steeds verdoofd worden om geschoren te worden in het belang van het dier.

Meer informatie vind je ook op de website van Hust&Claire

Wil je exclusieve ledenacties, pre-sales en meer in je inbox? Schrijf je hier in op de nieuwsbrief!